پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز یکشنبه ، 1404/01/31

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کهگیلویه گفت: از نیمه دوم فروردین ماه جاری تا کنون بیش از 700کیلوگرم مواد خوراکی، آشامیدنی، تاریخ مصرف گذشته، فاقد پروانه بهداشتی و پروانه ساخت از سطح مراکز عرضه شهرستان کهگیلویه جمع آوری شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه گفت: از نیمه دوم فروردین ماه جاری تا کنون بیش از 700کیلوگرم مواد خوراکی، آشامیدنی، تاریخ مصرف گذشته، فاقد پروانه بهداشتی و پروانه ساخت توسط گروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت کهگیلویه از سطح مراکز عرضه جمع آوری شد.


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کهگیلویه؛ دکتر محمد طاهر طیب زادگان با اعلام این خبر افزود: از نیمه دوم فروردین ماه جاری تاکنون بیش از یک هزار مورد بازدید توسط کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهرستان کهگیلویه صورت گرفته که طی همین مدت بیش از 700 کیلوگرم مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از سطح مراکز عرضه جمع آوری شد.


طیب زادگان افزود: از نیمه دوم فروردین ماه جاری و در راستای تشدید نظارت های گروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کهگیلویه، بیش از 200 لیتر الکل صنعتی که تحت عنوان الکل طبی در اماکن توزیع مواد غذایی این شهرستان به فروش می رسید، کشف و جمع آوری شد.


وی به تعطیلی بیش از 20مرکز از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی طی همین مدت اشاره کرد و افزود: از نخستین ساعات آغاز طرح فاصله گذاری هوشمند، گشت های نظارتی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت کهگیلویه، با راه اندازی اکیپ های ویژه بر نحوه اجرای پروتکل های بهداشتی توسط اصنافی که مجاز به فعالیت می باشند، نظارت دقیق و شبانه روزی داشته و در صورت مشاهده مورد یا مواردی از عدم رعایت نکات بهداشتی مرتبط، نسبت به تعطیلی واحد صنفی متخلف اقدام خواهند نمود.9/